fredag 4 november 2011

All quiet on the eastern front

Hej Bloggen, det var länge sen sist, vi har fortfarande känningar av bloggkoman. Trots det så har vi lyckats skriva ihop ett nytt inlägg.

I Söndags tog vi ytterligare en fem timmars bussresa uppför den vietnamesiska kusten och hamnade i Nha trang. Själva bussresan var bara den ett äventyr i sig. Under den guppiga färden fick vi väja för kossor som bestämt skulle promenera på vägen, en grupp med säkert 200 ankor som sprang i flock och andra oväntade hinder. Nha trang är en stad som kretsar kring livet vid havet. Staden har en fin strand, många dykcenter och mycket turister. Det som skiljer Nha trang från Mui ne är att man får lite mer storstadskänsla här.


Vår tid här har för det mesta spenderats på Nha trangs strand. Vi har hittat ett litet hemtrevligt hotell nära "turist centrumet" i staden och äter som vanligt gott på kvällarna. I onsdags var vi på nöjesparken Vinpearl. För att komma dit var vi tvungna att ta en kabinbana som var 3km lång över havet till en närliggande ö, vilket blev lite mer spännande då det blåste en aning just den dagen. Väl framme på andra sidan så provade vi många olika vattenrutschbanor, besökte deras akvarium, tittade på 4D bio och vi spenderade mycket tid vid deras avdelning med gratis arkadspel. Ett värt avbrott från livet på stranden!




/Robin

2 kommentarer:

  1. jag tycker att det är jättekul när ni bloggar :)

    SvaraRadera
  2. Tack för ett nytt blogginlägg. Ni kan skriva om det vardagliga det är spännande för oss här hemma. Linbanan var inget för pappa förståre jag.Kram Mamma Annika

    SvaraRadera